FortoTaxi

Η μεταφορική μας  εταιρεία με την ονομασία FORTOTAXI,  εμπνεύστηκε από την παλαιά ονομασία των φορτηγών ταξί , τα οποία αντικατέστησαν την δεκαετία 1950 τα άλογα με τα κάρα που εκτελούσαν μεταφορές σε όλη την επικράτεια. Η εξέλιξη της τεχνολογίας,  μας οδήγησε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία άρτια εξοπλισμένη, κρατώντας όμως ως φιλοσοφία την αγάπη του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗ για το επάγγελμα που επέλεξε.

Ονομάζομαι ΚΡΑΝΙΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ  του ΣΩΤΗΡΙΟΥ. Ξεκίνησα ως οδηγός φορτηγού το 1999 και ακόμα θυμάμαι το πρώτο μου δρομολόγιο από μια αποθήκη στην Μάνδρα Αττικής  προς το Γαλάτσι. Δε μπορώ να ξεχάσω ακόμα πόσο μου έσφιγγε το στομάχι το άγχος της πρώτης «καβάλας» όπως μου έλεγαν παλιοί αυτοκινητιστές. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα ξέμπλεκα εύκολα με αυτή τη δουλειά. Όσο δυσκολότερη η δουλειά, τόσο μεγαλύτερο το στοίχημα ότι θα τα καταφέρω, ότι κάποια στιγμή θα ήμουν μέλος του κλειστού club των μεταφορέων. Αγόρασα την πρώτη μου άδεια το 2001 με 1500€ γραμμάτιο το μηνά και τόκους….. και σε δυο χρόνια ήταν δικό μου. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη.  Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ  βρισκόταν προ των πυλών αλλά δεν με τρόμαζε καθόλου γιατί ήξερα ότι είναι ένα επάγγελμα για λίγους, χωρίς τον περιορισμό του κράτους. Πρέπει να αγαπήσεις το φορτηγό σου και το δρόμο,  χωρίς να σκέφτεσαι πως θα βγάλεις χρήματα. Αυτά θα έρθουν μόνα τους ως επακόλουθο σκληρής δουλειάς και αγάπης για αυτό που επέλεξες.

Η αρχή μου από την πρώτη στιγμή ήταν ο σεβασμός στο δρόμο και στον πελάτη. Αυτό  με οδήγησε μέσα στην κρίση να περάσω τις κακοτοπιές και όποιες δυσκολίες προέκυπταν. Έχοντας κοντά μου έμπιστους και πρόθυμους συνεργάτες, κατανοώντας τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, διανύοντας μια εποχή δύσκολη για τον καθένα ξεχωριστά και ως σύνολο, μπορέσαμε να κρατηθούμε στην αγορά,  πορευόμενοι  πλάι-πλάι με τον καταναλωτή και να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας,  συνδιάζοντας ποιότητα και χαμηλό κόστος.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, οι οποίοι  παρά το δύσκολο έργο που εκτελούν, είναι πάντα πρόθυμοι και με το χαμόγελο στα χείλη, προκειμένου να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση του πελάτη μας, αλλά και όλους εσάς, τους ανθρώπους  που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Κράνιας Περικλής

Η εταιρεία μας

Με αφετηρία του επιχειρηματικού εγχειρήματος μας το έτος 2002, εγκαινιάσαμε τη λειτουργία μίας μικρής οικογενειακής επιχείρησης, η οποία σήμερα έχει κατορθώσει να παγιώσει, με μεγάλη επιτυχία, τη θέση της στον νευραλγικό τομέα των μεταφορών.

Οι συνεργάτες

Περιβαλλόμενοι από εγνωσμένης αξίας, έμπειρους και πάντα πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν συνεργάτες, προσφέρουμε τα εχέγγυα για την ομαλή και επιτυχή διεκπεραίωση κάθε μεταφορικού έργου που μας ανατίθεται. Καταβάλλοντας πάντοτε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια καταφέρνουμε να υπερβαίνουμε τις όποιες δυσκολίες συναντάμε, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα, συνέπεια και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες των πελατών μας.

Στόχοι

Πάγιος στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια της επιχειρηματικής μας δραστηριοποίησης στον κομβικό χώρο των μεταφορών είναι η παροχή υψηλού ποιοτικού επιπέδου μεταφορικών υπηρεσιών σε τιμές που συμβαδίζουν με τις επικρατούσες οικονομικές συνθήκες. Η εταιρεία μας είναι πάντα δίπλα στον πελάτη, σεβόμενη τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας σήμερα και προσφέροντας ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών για όλους.

Διευκολύνσεις

Παράλληλα, έχουμε ενισχύσει τα φοιτητικά πακέτα, αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες των οικογενειών να σπουδάσουν τα παιδιά τους, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος.

Ωστόσο, παρά τις ελκυστικές τιμές μας, αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε με τίποτα είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η οποία κινείται σταθερά σε υψηλά επίπεδα, θέτοντας στο επίκεντρο των πελάτη.

Είμαστε στη διάθεσή σας ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, πρόθυμοι να υλοποιήσουμε κάθε μεταφορική σας ανάγκη.

Είπαν για εμάς

TOP