ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

με ανυψωτικό μηχάνημα

Η εταιρεία μας

Με αφετηρία του επιχειρηματικού εγχειρήματος μας το έτος 2002, εγκαινιάσαμε τη λειτουργία μίας μικρής οικογενειακής επιχείρησης, η οποία σήμερα έχει κατορθώσει να παγιώσει, με μεγάλη επιτυχία, τη θέση της στον νευραλγικό τομέα των μεταφορών.

Οι συνεργάτες

Περιβαλλόμενοι από εγνωσμένης αξίας, έμπειρους και πάντα πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν συνεργάτες, προσφέρουμε τα εχέγγυα για την ομαλή και επιτυχή διεκπεραίωση κάθε μεταφορικού έργου που μας ανατίθεται. Καταβάλλοντας πάντοτε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια καταφέρνουμε να υπερβαίνουμε τις όποιες δυσκολίες συναντάμε, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα, συνέπεια και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες των πελατών μας.

Στόχοι

Πάγιος στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια της επιχειρηματικής μας δραστηριοποίησης στον κομβικό χώρο των μεταφορών είναι η παροχή υψηλού ποιοτικού επιπέδου μεταφορικών υπηρεσιών σε τιμές που συμβαδίζουν με τις επικρατούσες οικονομικές συνθήκες. Η εταιρεία μας είναι πάντα δίπλα στον πελάτη, σεβόμενη τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας σήμερα και προσφέροντας ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών για όλους.

Διευκολύνσεις

Παράλληλα, έχουμε ενισχύσει τα φοιτητικά πακέτα, αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες των οικογενειών να σπουδάσουν τα παιδιά τους, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος.

Ωστόσο, παρά τις ελκυστικές τιμές μας, αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε με τίποτα είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η οποία κινείται σταθερά σε υψηλά επίπεδα, θέτοντας στο επίκεντρο των πελάτη.

Είμαστε στη διάθεσή σας ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, πρόθυμοι να υλοποιήσουμε κάθε μεταφορική σας ανάγκη.